KLIK HIER VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSRPAAK

GolfLinked biedt een interessant platform voor Business golfers

Welkom bij GolfLinked en Business?

Zakelijk contacten leggen tijdens een van je favoriete bezigheden, golfen. Dat is wat je kunt bij GolfLinked, de beste link tussen golf en business.

Want het is voor u als drukke ondernemer niet altijd even rendabel om lid te zijn van een  golfclub. Te weinig tijd om te spelen. Bij GolfLinked maakt je van de nood een deugd! De keren dat je speelt kom je ook nog eens in contact met gelijkgestemden. Ondernemers net als u. GolfLinked biedt je deze geweldige mogelijkheid. En ook nog op een unieke locatie in Wijchen. Een fantastische indoor golfhal.

In de businessclub van GolfLinked zitten tal van ondernemers. De meesten daarvan golfen zelf. Wij bieden deze zakelijke golfers allereerst het platform om met elkaar in contact komen. Daarvoor heeft GolfLinked een interessant jaarprogramma. Maar wij hebben ook alle faciliteiten en programma’s om uw zakelijke relaties op golfterrein prima te onderhouden.

Veel verschillende activiteiten

We helpen onze leden hun golfspel te verbeteren. Maar echt interessant is het platform om met elkaar in contact komen. Er is een interessant jaarprogramma. Soms in onze fantastisch indoor golfhal te Wijchen. Maar we organiseren ook een viertal wedstijden op verschillende banen. Daarnaast biedt GolfLinked diverse arrangementen en organiseren we bijeenkomsten om het netwerken te bevorderen. Dus je hebt alle faciliteiten en programma’s tot je beschikking over om met zakelijke relaties in contact te komen. Meer informatie?

Wat krijg je voor je lidmaatschap

Hierin zit het volgende verwerkt:

  • 5 x Winter Indoor Business trainingen van 1,5 uur op de laatste vrijdag van de maand. 18 November, 16 December,  13 Januari, 17 Februari en 17 Maart.
  • 4 x 9 holes “Golflinked” Business wedstrijd.
  • 6 x 2 uur Business training outdoor met maximaal 8 ondernemers!
  • Netwerk mogelijkheid met andere “Golflinked” bedrijfsleden.
  • 2 Bedrijfsbezoeken van onze businessclub leden. 
  • Advies en kortingen van minimaal 10% bij aanschaf van nieuwe golfmaterialen.
  • Bezoek 98ste editie van KLM open op de Dutch in Spijk op de vrijdag in september 2017 “Het leven op de tour”. Wij begeleiden jullie op deze dag.
  • Business avond op 28 nov 2017 met bedrijfspresentaties van en voor alle leden.
  • Verder staan wij volledig open voor alle initiatieven en ideeën van onze leden om gezamenlijk de business op een nog betere manier te kunnen invullen. Wij zullen jullie daarin ondersteunen en eventueel faciliteren.
  • Twee daagse golftrip met 1 overnachting op 2 en 3 juni.

Wij hebben in 2017 wederom een 4-tal wedstrijden gepland en 11 business trainingen, zodat er voldoende keuze is om aan de 2 wedstrijden en uw training te komen. Natuurlijk is iedereen vrij om aan meer activiteiten deel te nemen. We rekenen daar de kostprijs voor. Een extra wedstrijd kost 50, - euro. Bij alle activiteiten zijn de leden vrij om introducees mee te nemen om kennis te maken met Golflinked. Zij betalen de bovenstaande kosten. De enige eis die wij stellen aan de introducees, is dat ze beslissingsbevoegd/ directeur/eigenaar/CEO moeten zijn binnen een onderneming.

De prijs voor een zakelijk lidmaatschap bij GolfLinked Businessclub is 449,00 euro.                                                                                                                                                                                                       

Klik hier en nemen we contact met je op