KLIK HIER VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSRPAAK

Als een club beter bij je past, raak je de bal gewoon makkelijker. Neem eens een kijkje in onze golfshop.

De bal sla je beter met maatwerk clubs

Als de clubs precies bij je passen, raak je de bal gewoon beter én preciezer. Bovendien sla je de bal ook verder. Maatwerk clubs zorgen dus voor een beter resultaat. Daarom besteden we bij GolfLinked veel aandacht aan welke clubs écht bij jou passen. We meten niet alleen wat jouw lengte moet zijn, maar we kijken erg goed wat bij je past. Want niet iedere golfer is even lenig en heeft hetzelfde balgevoel. Een maatwerk club helpt je dus verder. U kunt bij ons uit de volgende merken golfclubs kiezen: Callaway golf, Taylormade, Mizuno, Ping en Titleist. Wij kunnen u binnen deze merken uitgebreid fitten.

Het kan ook dat je huidige clubs nog toereikend zijn, maar dat ze bijvoorbeeld alleen verlengd hoeven te worden. Of dat je je huidige set wilt aanvullen. Of misschien ben je lekker gezakt in je handicap en wil je nu wel eens nieuwe golfclubs. Omdat de keuze enorm groot is en er veel verschil is in prijs en kwaliteit, kan GolfLinked je als geen ander helpen.

Verder hebben wij een Golfshop met een uitgebreid assortiment aan golfaccessoires zoals: tassen, trolleys, schoenen en kleding. Hebben wij iets niet op voorraad dan kunnen wij het altijd voor u bestellen. Wij kunnen de volgende merken aan u leveren.