KLIK HIER VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSRPAAK

Hoe gaat een clubfitting bij GolfLinked in zijn werk?

Wij kunnen je fitten in de volgende merken golfclubs: Titleist, Ping, Taylormade, CallawayMizuno, Cobra Golf en Sky-max. De golfclubs worden speciaal voor je in de fabriek op maat gemaakt. Laat je verrassen wat maatwerk clubs voor jou golfspel kan betekenen. 

''Meten is weten''

GolfLinked kijkt niet alleen naar de cijfers. Een fitting is en blijft een momentopname. De swing die je tijdens de fitting maakt, is je uitgangspunt. Is je swing positioneel niet goed dan krijgen we verkeerde metingen. Is je swing goed, dan nemen de waarden aanzienlijk toe. En krijgen we andere resultaten. GolfLinked geeft een eerlijk oordeel over je swing en de golfclubs die daarbij passen.

Hoe wordt er gemeten met de Trackman (simulator)?

Onze clubfittingen worden uitgevoerd met de Trackman en of met de golfsimulator. De Trackman is een radar apparaat dat van het begin tot het einde de balvlucht van uw slag  meet en op een computerscherm weergeeft. Het apparaat meet precies de soort balvlucht, de hoogte, de afwijking ten op zichtte van het doel, de swingrichting, club richting, swing snelheid, de bal snelheid en de exacte afstand. Trackman gebruikt software waardoor deze informatie grafisch wordt weergegeven en u samen met uw Pro een beter beeld krijgt van uw slagen.

Hoe gaat een clubfitting bij GolfLinked?

Wij maken een afspraak. We plannen ½, 1 uur of 1,5 uur in voor de fitting. Dit is afhankelijk van uw wensen. Tijdens de intake krijgt je uitgebreid de tijd om in de swingsimulator ballen te slaan. Wij kunnen zo perfect meten. Aan de hand van die metingen en swing gaan we je goed adviseren. We laten je zien en voelen wat de meerwaarde is van een goede fitting.

Schaf je de golfmaterialen bij GolfLinked aan berekenen we je geen kosten voor de fitting. Wil je alle specificaties meenemen en elders je clubs wilt bestellen, dan betaal je bij GolfLinked alleen voor de fittingtijd. Die kosten daarvoor bedragen €75,00 euro.

Wat meten we bij een clubfitting?

Bij een fitting meten wij meerdere onderdelen. Onderstaande items worden hiernaast inhoudelijk getoond.

  • Swingsnelheid
  • De lie van de clubhoofd
  • Lengte van de club
  • Impact
  • Clubhoofd
  • Staal of graphite shaft
  • Grips