KLIK HIER VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSRPAAK

Wil je gewoon een lekker balletje slaan of een lagere handicap?

Haal het beste uit je golfspel

GolfLinked bestaat nu ruim 8 jaar. Sinds 7 jaar hebben we een prachtige indoor locatie in Wijchen. Ieder jaar proberen we weer te investeren in een nieuw hulpmiddel voor onze lesklanten. Zo hebben we inmiddels 2Trackman in de vorm van een simulator aangeschaft. Ongelofelijk hoe snel het allemaal gaat, en wat de mogelijkheden inmiddels zijn om de golfers nog beter te kunnen bedienen.

Iedereen kan het golfen leren of zijn spel verbeteren. Als je het maar goed aanpakt. GolfLinked gaat bij het les geven uit van maatwerk. Van jouw persoonlijke mogelijkheden en wensen. Dat is de basis. Daar kijken we goed naar. Maar nog belangrijker is wat je zelf wilt bereiken? Op basis van jouw doel geven we je advies. Hoe wij jouw lessen willen gaan aanpakken. Zeg je daar ‘Ja’ tegen, dan beginnen we pas.

De omstandigheden bij GolfLinked zijn perfect. We hebben een prachtige hal met veel oefenfaciliteiten. De modernste hulpmiddelen zoals de Trackman, Sam Puttlab, video/ swing analyse systemen en twee golfsimulatoren. Maar als het weer lekker is, kunnen we je ook gewoon buiten les geven. Direct een golfes of golfsimulator boeken klik dan hier.

Je krijgt bij ons maatwerk. Een programma dat bij jou past. Dat houdt o.a. in:

  • Een goede intake en inventarisatie
  • Analyse van de sterktes en zwaktes van de beweging
  • Een programma dat helemaal bij je past
  • Ontwikkeling van de techniek in relatie tot je fysieke mogelijkheden
  • De GolfLinked herhaalmethode met dieptetraining
  • Ondersteuning door maatwerk oefeningen