KLIK HIER VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSRPAAK

De Trackman golfsimulator het analyse apparaat op het gebied van Golf

De Trackman (Simulator)

De Trackman is een radar apparaat dat van het begin tot het einde de balvlucht van uw slag meet en op een computerscherm weergeeft. Het apparaat meet precies de soort balvlucht, de hoogte, de afwijking ten op zichtte van het doel, de swingrichting, club richting, swing snelheid, de bal snelheid en de exacte afstand. Trackman gebruikt software waardoor deze informatie grafisch wordt weergegeven en u samen met uw Pro een beter beeld krijgt van uw slagen.

Afgelopen maand hebben we een 2etrackman gekocht, die we in een simulator opstelling hebben ingebouwd.  In 1 woord, GEWELDIG. Tijdens je lessen, met trainingen en tijdens het spelen van 18 holes op de mooiste banen in de wereld krijg je de nauwkeurige feedback van de waardes. Trackman meet meer dan 20 waardes tijdens je slag. Je kunt zelf selecteren welke waardes je graag teruggekoppeld wilt zien.  Hoe gaaf is dit! We laten je in het kort even zien wat de mogelijkheden o.a. zijn. Voor de meeste uitgebreide informatie kun je natuurlijk kijken op www.Trackman.com

Analyse Trackman

Je wilt uitgebreid trainen of lessen. In de oefenstand kun je m.b.v. splitscreen 2 beelden laten zien van bijv. balvlucht en tegelijkertijd het eindresultaat van de bal. Onderaan het scherm zie je de waardes teruggekoppeld die ik heb geselecteerd van iedere slag. Duidelijker kunnen we het volgens mij niet maken.

Trackman

Impact location Trackman

Of hier een beeld van de Balvlucht in combinatie met de Impact location( Het ideale raakmoment) tijdens de slag. Dit geeft je een perfect beeld waar je de bal hebt geraakt en verklaard daardoor ook het lengteverlies, zodra je de bal uit het midden raakt of de spreiding die de bal meekrijgt bij een offcenter hit.

 Trackman impact locatie

Video analyse Trackman

Verder hebben we de gelegenheid om tijdens iedere slag een opname van je swing te maken, zodat we de cijfers kunnen combineren met de beelden. Ook hier kunnen we m.b.v. Splitscreen beide tegelijkertijd aan jou laten zien. Dit kunnen we zowel vanuit het vooraanzicht als van achter de bal ( Down the line) opnemen.

 Trackman video opname

18 holes indoor golfen op de Trackman simulator

Mocht je na een uitgebreide training nog graag wat willen spelen, of het is buiten zo’n slecht weer en je hebt zin om 18 holes indoor te spelen, dan kan dat ook. Met ruim 30 banen heb je keuze in overvloed. Van St Andrews Old Course tot PAR 3 banen, voor ieder wat wils.

Trackman simulator

Vind je het leuk om kennis te maken met Trackman simulator of je wilt een keer komen oefenen, Dan ben je van harte welkom. Meten is weten. Doelgericht trainen zorgt voor vooruitgang.