BOEK UW GOLFLES OF SIMULATOR

Golfclubs

 

 

Je vindt alles bij ons in de maatwerkshop. Waaronder golfclubs, golftassen, golfschoenen, golfhandschoenen, golfballen, tees, golfhorloges en bijvoorbeeld leuke attributen om thuis te oefenen.  Dus kom gerust eens langs. Drink een lekker bakje koffie en bekijk alles eens op je gemak.

Wij leveren golfclubs van de volgende merken: Titleist, Ping, Taylormade, Callaway Mizuno en Sky-max. Klik op de bovenstaande afbeelding om ons assortiment te bekijken.  

 

Golftassen

 

GolfLinked heeft een ruim golftassen assortiment. Wij leveren de volgende merken: Taylormade, Titleist, Ping, Callaway, Ogio, Bagboy, Sky-Max en Sun Mountain. Klik op de bovenstaande afbeelding om ons tassen assortiment te bekijken. Mocht u een andere tas willen vraag het ons gerust wij kunnen deze voor u bij onze leveranciers bestellen. 

Accessoires

 

 

Wilt u de afstanden in de baan kunnen meten dan is wellicht een golfhorloge of afstandmeter een mooi hulpmiddel. Wij verkopen golfhorloges van het merk Garmin en TomTom golf. Daarnaast leveren wij ook afstandsmeters van het merk Bushnel. Laat u door onze professionals adviseren welk type golfhorloge of afstandsmeter voor u geschikt is.