BOEK UW GOLFLES OF SIMULATOR

GolfLinked heeft de modernste hulpmiddelen op het gebied van golf

De Golfsimulator

De Sports coach golfsimulator is een van de paradepaardjes van GolfLinked. De zeer geavanceerde simulator geeft in een oogopslag de meest relevante informatie. De highspeed camera zorgt daarvoor. Wat is vertreksnelheid van de bal en welke snelheid heeft de club op het moment van raken? Hoe ver vliegt de bal en hoeveel rol kunnen we verwachten? Kom je recht door de bal of heb je een afwijking? Deze informatie krijg je niet op een normale driving range en is heel veel waard voor elke serieuze golfer. Daarnaast kun je een groot scala aan golfbanen spelen. Je kunt in competitieverband een longest of een nearest to the pin spelen etc. Teveel om op te noemen.

Simulator

Trackman

Trackman is een radar apparaat dat van het begin tot het einde de balvlucht van uw slag  meet en op een computerscherm weergeeft. Het apparaat meet precies de soort balvlucht, de hoogte, de afwijking ten op zichtte van het doel, de swingrichting, club richting, swing snelheid, de bal snelheid en de exacte afstand. Trackman gebruikt software waardoor deze informatie grafisch wordt weergegeven en u samen met uw Pro een beter beeld krijgt van uw slagen.

 

Sam PuttLab

SAM Putt Lab is ‘s-werelds meest accurate en meest complete putt analyse. De SAM Putt Lab is een analyse en trainings systeem gebaseerd op zeer nauwkeurige ultrasound metingen. Het analyseert de 28 belangrijkste parameters van de puttingstroke en presenteert de resultaten in makkelijk te lezen grafische rapporten.

Ontdek de mogelijkheden en verbeterpunten van je putting stroke voor efficiente training. U krijgt direct feedback over uw putting stroke tot in de kleinste detail die met het blote oog niet door de golfprofessional te zien zijn.

Verbeter uw techniek en verlaag uw score!

Video swing analyse

Om je golfswing optimaal te analyseren, gebruiken wij de ‘GASP’ videoswing analyse. Professionele coaches, en golfacademies gebruiken GASP om bij golfers alle bewegingen te analyseren. De software is makkelijk aanpasbaar en zo kunnen we ook jouw swing met de high speed video bekijken of geïntegreerde 3D bewegingsanalyses maken. Met GASP kun je ook je eigen swing vergelijken met die van Tour speler. De ervaring vertelt dat visueel leren veruit de beste methode is om de golfswing te verbeteren. Zien is geloven en ook beter begrijpen. Wat je ziet, zet je makkelijker om naar je eigen swing